Ons team

Ons team bestaat uit twee mondhygiënistes en drie administratief medewerksters die voor u klaar staan voor informatie en advies.

Wij stellen ons graag aan u voor.

Mondhygiëniste/Eigenaar

Wilma Schoorl

Ik ben Wilma Schoorl, mondhygiëniste en eigenaar van WéPé Mondhygiëne. In 1978 ben ik afgestudeerd in Utrecht. Tijdens en na mijn studie was ik werkzaam bij diverse tandartspraktijken, orthodontie, gehandicaptenmondzorg en parodontologie. In 1995 startte ik de praktijk WéPé Mondhygiëne in Lisse. Ik heb erg véél plezier in mijn werk en onder het motto het kan nog beter ben ik voortdurend op zoek naar verbeteringen voor mij en mijn collega's. Mijn interesse gaat uit naar alle nieuwe ontwikkelingen in de mondzoeg en het managen van mijn eigen praktijk. Ik neem daarom regelmatig deel aan (inter-) nationale congressen en seminars. Daar volg ik de nieuwste ontwikkelingen in de mondzorg en draag bij aan het ontwikkelen van nieuwe inzichten ten aanzien van de werkwijze in de mondzorg. Ik ben in de praktijk aanwezig op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en  in de even weken op vrijdag.

Mondhygiëniste

Cynthia Renfurm

Afgestudeerd in 1992 te Amsterdam. Binnen verschillende werkvelden ervaring opgedaan. Zoals jeugdtandverzorging, orthodontie en algemene tandartsenpraktijk. Heeft binnen de bijzondere tandheelkunde gewerkt en daardoor veel ervaring met angstpatiënten.

 

Administratief medewerkster

Cobi Akerboom

Werkt maandag en woensdag.

Administratief medewerkster

Cindy van der Putten

Werkt dinsdag en vrijdag.

Administratief medewerkster.

Margaret Reeuwijk

Werkt maandag en donderdag

Cobi, Cindy en Margaret regelen de administratie, maken de afspraken, beantwoorden de telefoon en e-mails en ondersteunen tijdens de behandeling. Ook kunt u bij hen terecht voor de aanschaf van de geadviseerde producten.